SİYASETÇİ KARTAL’DAN ŞEHİTLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

Mersin’in tecrübeli siyasetçilerinden Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı

SİYASETÇİ KARTAL’DAN ŞEHİTLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.08.2023
A+
A-

SİYASETÇİ KARTAL’DAN ŞEHİTLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Mersin’in tecrübeli siyasetçilerinden Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kartal mesajında, “Türkiye’nin milli güvenliği ve bölünmez bütünlüğü için terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyon sırasında şehit düşen kahraman Mehmetçiğin şahadet haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Milletimizin başı sağ olsun. Vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Uzman Çavuş Kemal Özek, Sözleşmeli Er Mehmet Üçdağ, Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in aziz hatıralarını milletçe yaşatacağız” dedi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.