Milletvekili Nurten Yontar kurum ziyaretlerini sürdürüyor – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

VEKİL NURTEN YONTARDAN TEKİRDAĞ VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Milletvekili Nurten Yontar kurum ziyaretlerini sürdürüyor – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.08.2023
A+
A-

Milletvekili Nurten Yontar kurum ziyaretlerini sürdürüyor

 

 

VEKİL NURTEN YONTAR’DAN TEKİRDAĞ VALİLİĞİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Tekirdağ’daki kurum ziyaretlerini sürdürerek Tekirdağ Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Ahmet Hacıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete; CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Engin, CHP Süleymanpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Başbuğ ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülay Karaca da eşlik etti.

 

 

Ziyaret sırasında Yontar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün, şehrimize konaklamaya gelen misafirlerin memnuniyetini artırmak amacıyla otelleri titizlikle denetlediğini öğrendi. Ayrıca, il müdürlüğü tarafından coğrafi işaretli ürünlerin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı için gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgi alındı.

 

Milletvekili Yontar, “Trakya yöremize özgü el sanatlarının korunması, geliştirilmesi ve tanıtılmasına gösterilen hassasiyetten dolayı müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Kültür ve turizm, bölgemizin ve ülkemizin en değerli unsurlarından olup, bu alanda yapılan çalışmaların desteklenmesi büyük önem taşımaktadır,” dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Ahmet Hacıoğlu ve il müdürlüğü çalışanlarına gösterdikleri sıcak ilgi ve alaka için teşekkürlerini ileten Vekil Yontar, Tekirdağ’ın kültürel ve turistik değerlerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması için el birliğiyle çalışma sözü verdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.