BAŞARILI İŞ İNSANI KURTULUŞ YALÇIN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

30 Ağustos Zafer Bayramının yankılarıyla, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferle sonuçlandığı bu özel günde, Başarılı İş İnsanı Kurtuluş Yalçından önemli bir mesaj geldi.

BAŞARILI İŞ İNSANI KURTULUŞ YALÇIN’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2023
A+
A-

Kurtuluş Savaşı’nın ardından ülkemizin ekonomik zorluklarına dikkat çeken Yalçın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde atılan ekonomik adımların, modern Türkiye’nin temellerini oluşturduğuna vurgu yaptı.

TÜRKİYE’NİN EKONOMİK OLARAK NASIL AYAĞA KALDIRILDIĞINI ÖZETLEDİ

“Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!” sözüyle milletimizin potansiyelini ve gücünü hatırlatan Atatürk, sanayi hamleleri ve iş dünyasının desteklenmesiyle Türkiye’nin ekonomik olarak nasıl ayağa kaldırıldığını özetledi. Genç iş insanı Yalçın, Atatürk’ün “Ekonomik bağımsızlık olmadan, politik bağımsızlık da olmaz.” sözüne dikkat çekerek iş dünyasının önemini bir kez daha vurguladı. Başarılı İş İnsanı Kurtuluş Yalçın, “Bugün, iş insanı olarak, bize düşen görev; Atatürk’ün bu vizyonunu yaşatarak, Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığına ve gücüne katkıda bulunmak, sanayi ve ticarette yeni ufuklara yelken açmaktır. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın tüm milletimize kutlu olmasını dileriz” ifadeleriyle mesajını tamamladı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.