YMP Genel Başkanı Teoman Mutlu’dan İstiklal Marşı’na Sahip Çıkma Vurgusu: “Kimse Marşımıza Laf Söyleyemez!” – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

Bir mültecinin sosyal medyada tepki çeken bir paylaşımın ardından Yerli ve Milli Parti (YMP) Genel Başkanı Teoman Mutludan sert bir açıklama geldi.

YMP Genel Başkanı Teoman Mutlu’dan İstiklal Marşı’na Sahip Çıkma Vurgusu: “Kimse Marşımıza Laf Söyleyemez!” – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.09.2023
A+
A-

Bir sosyal medya kullanıcısının, okula giden çocuğunun İstiklal Marşı okunduktan sonraki anlarını kayıt altına alıp, tepki çeken bir notla Arapça bir marş eklediği paylaşımı kısa süre içinde büyük bir tepkiyle karşılandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili hızlı bir inceleme başlattı ve paylaşımın Suriyeli M.E. isimli kişinin sayfasından eşi R.K tarafından paylaşıldığını tespit etti. Bunun üzerine  Suriye uyruklu R.K.’yı tutukladı.

Bu gelişmeler üzerine Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, İstiklal Marşı’nın Türk milleti için taşıdığı derin anlam ve öneme vurgu yaparak, bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Genel Başkan Mutlu; “İstiklal Marşı, bu topraklarda yaşayan her birey için kutsal bir değerdir. Hem de hiç kimse bayrağımıza, marşımıza laf söyleyemez. Söyleyenler hükümetimizi, emniyet müdürlüğümüzü ve askerimizi karşısında bulur. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün bu konuda gösterdiği hassasiyet için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Mutlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Biz yerli ve milliyiz. Ülkemizin değerleri için varız ve var olmaya devam edeceğiz. İstiklal Marşı, milli mücadele ruhumuzu ve bağımsızlık aşkımızı yansıtan, her kelimesi kanla yazılmış kutsal bir metindir. Kimse İstiklal Marşı’na laf söyleyemez, söyletmeyiz.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.