ÖMER YILMAZ’DAN NET MESAJ: “ANKARA’YI ALMA HAYALLERİ KURANLAR BEKLENEN SONUCU ALAMAYACAK!” – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

ANKARA – CHP Önceki Dönem Sincan İlçe Başkanı ve şu anda Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı olan Ömer Yılmaz, yerel ve genel seçimlerde Ankaranın hedeflenen yerde olacağı konusunda iddialı konuştu. Yılmaz, rakiplerine net bir mesaj gönderdi: “Kimse siyasi hesaplar yaparak Ankarayı alma hayalleri kurmasın.”

ÖMER YILMAZ’DAN NET MESAJ: “ANKARA’YI ALMA HAYALLERİ KURANLAR BEKLENEN SONUCU ALAMAYACAK!” – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.09.2023
A+
A-

Ömer Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Ankara, tarihsel ve kültürel değerleriyle sadece Türkiye’nin değil, dünyanın önemli şehirlerinden biridir. Burada yaşayan vatandaşlarımızın beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda hareket eden bir yönetim anlayışıyla, bu şehri hak ettiği yere taşıyacağız.” dedi.

Ankara’nın, siyasi hesapların ötesinde, halkın menfaatlerinin ön planda olduğu bir yönetim anlayışını hak ettiğini belirten Yılmaz, “Ankara’da yaşayan milyonlarca insanın hayatını doğrudan etkileyen kararlar alınırken, kısır siyasi çekişmelerin ve kişisel hesapların ötesinde düşünmek zorundayız. Biz, bu sorumluluğun bilincinde hareket ediyoruz ve edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ömer Yılmaz, Ankara’nın birlik, beraberlik ve kardeşlik şehri olduğuna vurgu yaparak, “Bu değerleri yücelten bir yönetim anlayışıyla, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun tekrar beş yıl hizmet için göstermiş olduğu Sayın Mansur Yavaş başkanlığında CHP ile Ankara’yı tekrar birlikte daha iyiye taşıyacağımıza inanıyorum. Bu yolda bize inanan ve güvenen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.