Başkan Özkan Güneç’ten Vatandaşlara Destek Vurgusu – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, parti olarak Boluda yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleri ve yardım faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Özkan Güneç’ten Vatandaşlara Destek Vurgusu – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.09.2023
A+
A-

Başkan Özkan Güneç’ten Vatandaşlara Destek Vurgusu

 

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, parti olarak Bolu’da yürüttükleri sosyal sorumluluk projeleri ve yardım faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Güneç, “Gelecek Partisi Bolu İl Başkanlığı olarak vatandaşlarımızı ayırt etmeden, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz,” dedi.

 

Başkan Güneç, Bolu’da gerçekleştirdikleri çalışmaların birçok aileyi sevindirdiğini, birçok çocuğa umut olduğunu belirterek, “Dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Rabbim bizleri bu yolda yalnız bırakmasın,” ifadelerini kullandı.

 

Bolu’da sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetleri konusunda Gelecek Partisi’nin fark yarattığını belirten Güneç, “Durmadan, duraklamadan gelecek için çalışıyoruz. Ekibimle birlikte Bolu’nun daha iyi bir yer olması için çaba sarf ediyoruz,” dedi.

Bu olumlu etkiler, Bolu halkı ve basın organları tarafından da takdirle karşılanıyor. Gelecek Partisi Bolu İl Başkanlığı’nın, Bolu’nun daha aydınlık bir geleceği için yaptığı çalışmaların, vatandaşlarla olan bağını daha da güçlendireceği belirtiliyor.

 

Gelecek Partisi Bolu İl Başkanlığı, vatandaşların her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurguluyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.