Genel Başkanı Teoman Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a biz varız.! – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

YMP Genel Başkanı Mutlu, “Biz Yerli ve Milli Parti olarak, Biz varız.Türkiyedeki tek yerli ve milli partiyiz.

Genel Başkanı Teoman Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a biz varız.! – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.09.2023
A+
A-

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, bir basın toplantısı düzenleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Türkiye’nin, siyaset mühendisliği ürünü kurgulardan kurtulup, yerli ve milli eksende siyaset yapan bir muhalefete kavuşması” sözlerine yanıt verdi.

YMP Genel Başkanı Mutlu, “Biz Yerli ve Milli Parti olarak, Biz varız.Türkiye’deki tek yerli ve milli partiyiz. Milletin umudu olarak kurulduk. 81 ilde il başkanlarımız, siyasete bulaşmamış, eğitimlerini tamamlamış ve toplum tarafından benimsemiş kişilerden oluşuyor.” dedi.

Genel Başkan Mutlu, milleti hor gören anlayışlardan uzak durduklarını vurgulayarak, “Biz, millete hizmetkarlık yapmayı şeref sayan bir partiyiz. Efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Mutlu, genç yeteneklerin partisiyle birlikte ülkeye katkıda bulunacaklarını belirterek, ülkeyi terk etmek isteyen gençlere seslendi: “Ülkemizi terk etmek isteyen gençlerimiz, umutlarını kaybetmesinler. Ülkemize ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmalarını istiyoruz.”

Yerli ve Milli Parti’nin bilimle, milletin duasıyla ve genç yeteneklerle Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağını belirten Mutlu, tüm vatandaşları bu yolculukta yanlarında olmaya davet etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.