ARTVİN HOPASPOR KULÜBÜ BAŞKANI LÜTFÜ KOLÇAK’TAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

Artvin Hopaspor Kulübünün sevilen başkanı Lütfü Kolçak, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayımlayarak tüm öğrencilere başarılı bir akademik yıl diledi.

ARTVİN HOPASPOR KULÜBÜ BAŞKANI LÜTFÜ KOLÇAK’TAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.09.2023
A+
A-

Kolçak mesajında, “Yeni bir eğitim ve öğretim yılının başlamak üzere olduğu bu önemli günlerde, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiasına başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.” dedi.

“Artvin Hopaspor olarak, sporun ve eğitimin gençlerin hayatında ne denli kritik bir rol oynadığının bilincindeyiz. Bu nedenle, sporun eğitimle bütünleştiği, gençlerimizin hem akademik hem de sportif anlamda en iyi şekilde yetiştiği bir yıl olmasını temenni ediyorum.” diye devam etti.

Başkan Kolçak, sporun disiplin, azim ve takım ruhu gibi değerlerini gençlerimize kazandırdığını vurgulayarak, “Hopaspor olarak, gençlerimizin bu değerlerle yetişmesi için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Hem sahada hem sınıfta başarılı bir yıl diliyorum.” dedi.

Artvin Hopaspor Kulübü, yeni eğitim-öğretim yılında da sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin sportif aktivitelere katılımının teşvik edilmesi için çeşitli projeler ve etkinliklerle öne çıkmayı planlıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.