Başkan Kasım Koç’un Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

CHP Haymana İlçe Başkanı Kasım Koç, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Başkan Kasım Koç’un Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.09.2023
A+
A-

Başkan Koç mesajında şunları ifade etti: “Değerli Haymanalılar, yeni bir eğitim-öğretim yılına başladık. Ancak ne yazık ki birçok öğrencimiz, bugün okullarına aç bir şekilde gitmek zorunda kaldı. Yine birçok öğrencimiz pahalılıktan dolayı kırtasiye alışverişini yapamadı, tamamlayamadı. Bu durum, ülkemizin eğitim sistemine dair derin sorunları olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.”

“Öğrencilerimizin, temel ihtiyaçları olan karnını doyurarak, ders başına geçmesi gerekirken, maalesef birçok öğrencimiz bu temel haktan mahrum bırakılıyor. Bu durum, hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin mağduriyetini artırıyor,” diyen Başkan Koç, hükümeti eğitim politikaları konusundaki yetersizliği nedeniyle eleştirdi.

Koç, “Eğitim, bir ülkenin temel taşlarından biridir. Ancak hükümet, eğitimdeki bu kritik sorunları görmemekte ısrar ediyor. Eğitim-öğretim yılının ilk gününde bile öğrencilerimizin karşılaştığı bu mağduriyet, hükümetin eğitime ne kadar önem verdiğini açıkça ortaya koyuyor,” şeklinde konuştu.

Açıklamasını sonlandırırken Kasım Koç, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, öğrencilerimizin ve velilerimizin yaşadığı bu mağduriyeti sonlandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğitimde kalite ve eşitlik için birlikte mücadele etmeliyiz,” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.