1453 FATİH GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ ANTRENÖRÜ ÖMER SEYFEDDİN BAĞLAR’DAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI – GÜNDEM – İnternetin Ajansı

11 Eylül 2023, İstanbul

1453 FATİH GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ ANTRENÖRÜ ÖMER SEYFEDDİN BAĞLAR’DAN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI – GÜNDEM – İnternetin Ajansı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.09.2023
A+
A-

1453 Ömer Seyfeddin Bağlar, başarılı antrenörü Ömer Seyfeddin Bağlar, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı saatler kala bir mesaj yayımlayarak, tüm öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına başarılar diledi.

Antrenör Bağlar mesajında, “Yeni bir eğitim öğretim yılına başlarken, her bir öğrencinin hayatında sporun önemine dikkat çekmek istiyorum. Akademik başarılarının yanı sıra, sporla iç içe bir yaşam, gençlerimize disiplin, takım ruhu ve özgüven kazandırır.” dedi.

“Sporun, öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkısı yadsınamaz. 1453 Fatih Gençlik ve Spor Kulübü olarak, bu yıl da gençlerimize en iyi spor eğitimini sunmak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Bağlar, “Eğitim-öğretim yılı boyunca, sporun eğitimle bir arada yürütülmesinin önemini vurgulayarak, gençlerimizi hem akademik hem de sportif alanda desteklemeye devam edeceğiz. Hem derslerde hem sahada başarılı olmalarını diliyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

1453 Fatih Gençlik ve Spor Kulübü, yeni eğitim-öğretim yılında da sporun ve eğitimin birlikte yürütülmesinin önemine inanarak, gençlerin bu iki alandaki başarılarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.